Kategori: Lajmerime

Hapet thirrja për aplikime për bursa në kuadër të Programit Erasmus+ në Universitetin Middle East Technical (METU) në Ankara

Hapet thirrja për aplikime për bursa trajnimi në Universitetin Middle East Technical University (METU), në Ankara, Turqi, për stafin ndihmës akademik me karakter administrativ dhe […]

Hapet thirrja për aplikime për bursa për mobilitete në kuadër të programit Erasmus+ në Universitetin e Pecs, Hungari

Hapet thirrja për aplikime për studentët e Universitetit të Tiranës në Universitetin e Pecs, në Hungari, në kuadër të programit Erasmus +, për semestrin e […]

Hapet thirrja për bursa në kuadër të programit Erasmus+ në Universitetin e Shkencave të Aplikuara të Nysës, Poloni

Hapet thirrja për bursa për studentët e Universitetit të Tiranës në Universitetin e Shkencave të Aplikuara të Nysës, Poloni në kuadër të Programit Erasmus + […]

Hapet thirrja për aplikime për bursa në programin Mevlana Exchange në Universitetin e Çukurovës, Turqi.

THapet thirrja për aplikim për bursa në programin Mevlana Exchange, për studentët dhe stafin akademik me kohë të plotë për mësimdhënie, për vitin akademik 2020-2021, […]

Hapet thirrja për aplikime në kuadër të programit Erasmus+ në Universitetin e Shkencave të Aplikuara të Nysës, Poloni

Hapet thirrja për aplikime për stafin akademik me kohë të plotë të Universitetit të Tiranës në Universitetin e Shkencave të Aplikuara të Nysës, në Poloni, […]