Lajmerime – Faqe 6 – UNIVERSITETI I TIRANËS

Kategori: Lajmerime

Vendim KIZ, nr.22 datë 03.02.2023 “Për fillimin e procesit zgjedhor për zgjdhjen e autoritetit drejtues “Përgjegjës të Departamentit të së Drejtës Penale” në Fakultetin e Drejtësisë të UT-ës, dhe përcaktimin e datës së zhvillimit të zgjedhjeve për këtë autoritet drejtues.

Vendim KIZ, nr.22 datë 03.02.2023 “Për fillimin e procesit zgjedhor për zgjdhjen e autoritetit drejtues “Përgjegjës të Departamentit të së Drejtës Penale” në Fakultetin e […]

Hapet thirrja për aplikime për bursa në kuadër të programit Erasmus+ në Universitetin e Targu Mures në Rumani, për stafin akademik me kohë të plotë të Universitetit të Tiranës për mësimdhënie, për semestrin e dytë të vitit akademik 2022-2023.

Hapet thirrja për aplikime për bursa në kuadër të programit Erasmus+ në Universitetin e Targu Mures në Rumani, për stafin akademik me kohë të plotë […]