njoftime – Faqe 63 – UNIVERSITETI I TIRANËS

Kategori: njoftime

Universiteti i Tiranës, nën kujdesin e Rektorit, Prof. Dr. Artan Hoxha, fton të gjithë të interesuarit të marrin pjesë në seminarin online me temë “Micro-credentials”, datë 06.10.2021, ora 9:30-13:00, me pjesë marrjesn e një trajnueseje ndërkombëtare, znj. Chiara Finocchietti dhe Prof. Asoc. Linda Pustina

Universiteti i Tiranës, nën kujdesin e Rektorit, Prof. Dr. Artan Hoxha, fton të gjithë të interesuarit të marrin pjesë në seminarin online me temë “Micro-credentials”, […]