Cental European University ofron mundësi bursash studimi dhe trajnimi për studentët e nivelin Master në fushat: Financë dhe Analizë biznesi – UNIVERSITETI I TIRANËS

Cental European University ofron mundësi bursash studimi dhe trajnimi për studentët e nivelin Master në fushat: Financë dhe Analizë biznesi

Cental European University ofron mundësi bursash studimi dhe trajnimi për studentët e nivelin Master në fushat: Financë dhe Analizë biznesi

Universiteti i Tiranës ju informon se Departamenti i Ekonomisë dhe Biznesit në Cental European University ofron mundësi bursash studimi dhe trajnimi për studentët e nivelin Master në fushat: Financë dhe Analizë biznesi.

Për më shumë informacion mbi këto mundësi referohuni linkut:

 

https://economics.ceu.edu/financialaid/businessmasters?utm_source=fb&utm_medium=social&utm_campaign=1wrem_fbdwit&fbclid=IwAR0GAa0PuYmHb23gFlfZpTmZwpJwCfnHkJqrXKVCDHefdhBF5c43i6qK_KE

 

Afati për aplikim: 1 Shkurt 2021.

 

Universiteti i Tiranës ju uron suksese!