Disa mendime lidhur me ekzekutimin e vendimeve penale si dhe një vështrim krahasues me disa nga vendet e Europës Perëndimore – UNIVERSITETI I TIRANËS

Disa mendime lidhur me ekzekutimin e vendimeve penale si dhe një vështrim krahasues me disa nga vendet e Europës Perëndimore