Hapet thirrja për bursa në kuadër të programit Erasmus + për stafin me kohë të plotë të Universitetit të Tiranës në Universitetin e Luksemburgut. - UNIVERSITETI I TIRANËS

Hapet thirrja për bursa në kuadër të programit Erasmus + për stafin me kohë të plotë të Universitetit të Tiranës në Universitetin e Luksemburgut.

Hapet thirrja për bursa në kuadër të programit Erasmus + për stafin me kohë të plotë të Universitetit të Tiranës në Universitetin e Luksemburgut.

Në kuadër të programit Erasmus + është hapur thirrja për aplikime për bursa për mobilitete për stafin me kohë të plotë të UT-së për trajnim në Universitetin e Luksemburgut, për të marrë pjesë në Javën Ndërkombëtare në datat 17 – 21 Tetor 2022.

https://wwwfr.uni.lu/

 

Llojet e mobilitetit përfshijnë:

– Shkëmbimin e stafit me kohë të plotë për trajnim (17 – 21 Tetor 2022);

 

Kohëzgjatja e bursave:

 

– 5 + 2 ditë;

 

Bursat përfshijnë:

 

-Kompensim ditor (180 Eur / ditë);

-Kostot e udhëtimit (në varësi të distancës midis universitetit pritës dhe atij të origjinës)

 

 

Për të përcaktuar distancën ju lutemi referohuni:

http://ec.europa.eu/programmes/erasmus-plus/tools/distance_en.htm

 

I gjithë procesi i aplikimit kryhet në linkun:

 

https://unilux.moveon4.de/form/62875d0b4d16c20994584cf4/eng

Afati për aplikim: 31 Gusht 2022.

 

Për më shumë informacion mbi bursat mund të na kontaktoni në adresën: iro@unitir.edu.al.

Universiteti i Tiranës ju uron suksese në aplikimin tuaj!