Kampionati Kombëtar Universitar i Tenisit – UNIVERSITETI I TIRANËS

Kampionati Kombëtar Universitar i Tenisit

 

🏓🎾Federata Shqiptare e Sportit Universitar, organizoi Kampionatin Kombëtar Universitar të Tenisit, meshkuj dhe femra në datat 19-20 Prill 2023. 

Në këtë kampionat mori pjesë dhe tenistja Nikoleta Peti, studente në Fakultetin e Shkencave të Natyrës, në Universitetin e Tiranës e cila u shpall kampione kombëtare

🥇mes universiteteve të vendit. 

Universiteti i Tiranës do të jetë gjithmonë në mbështetje të studentëve të tij.