Klonimi i disa varieteteve elitë të arrës (Juglans regia L.) në Shqipëri dhe ruajtja e tyre me anë të teknologjisë së farave sintetike – UNIVERSITETI I TIRANËS

Klonimi i disa varieteteve elitë të arrës (Juglans regia L.) në Shqipëri dhe ruajtja e tyre me anë të teknologjisë së farave sintetike