Njoftim për studentët konkurs AUF  – UNIVERSITETI I TIRANËS

Njoftim për studentët konkurs AUF 

Njoftim për studentët konkurs AUF 

Agjensia Universitare e Frankofonisë me rastin e 60 – vjetorit të themelimit të saj ka hapur konkursin me titull: “Logoja e 60 – vjetorit për AUF”. 

Ftohen të gjithë studentët e Universitetit të Tiranës, të cilët kanë pasion artin e vizatimit dhe artin grafik të marrin pjesë në konkurs. 

Çmimi fitues do të jetë 1500 Euro. 

Për dejate të mëtejshme të konkursit klikoni linkun: 

https://www.auf.org/nouvelles/appels-a-candidatures/concours-creation-logo-60eme-anniversaire-de-lauf/?utm_source=email&utm_campaign=Concours_de_cration_du_logo_du_60me_anniversaire_de_lAUF&utm_medium=email

Afati i fundit i aplikimit: 15 mars 2021. 

Universiteti i Tiranës ju uron suksese!