Roli i instrumenteve muzikorë, popullorë dhe të temperuar, në krijimin e muzikës popullore qytetare në shekullin e XX - UNIVERSITETI I TIRANËS

Roli i instrumenteve muzikorë, popullorë dhe të temperuar, në krijimin e muzikës popullore qytetare në shekullin e XX