Seminari me temë “Etika në vendin e punës dhe menaxhimi i koflikteve të ndryshme” datë 25.03.2022, ora 10:00-14:00në fushën e Etikës dhe Inteligjencës Emocionale - UNIVERSITETI I TIRANËS

Seminari me temë “Etika në vendin e punës dhe menaxhimi i koflikteve të ndryshme” datë 25.03.2022, ora 10:00-14:00në fushën e Etikës dhe Inteligjencës Emocionale

 

Universiteti i Tiranës, nën kujdesin e Rektorit, Prof. Dr. Artan Hoxha, fton personelin e administratës së UT-së të marrë pjesë në seminarin Etika në vendin e punës dhe menaxhimi i koflikteve të ndryshme”, në fushën e etikës dhe inteligjencës emocionale, i cili dotë zhvillohet më datë 25.03.2022, ora 10:00-14:00, me pjesëmarrjen e Dr. Eris Dhamo, lektore në Fakultetin e Shkencave Sociale. Aktiviteti do të organizohet në sallën “Aula Magna” të godinës “Liria”.

Linkun për regjistrimin si pjesëmarrës: https://forms.office.com/r/8WU408cwsm

Në vijim gjeni agjendën e seminarit dhe biografinë e Dr. Eris Dhamo. 

Agjenda_ETIKA NË VENDIN E PUNËS DHE MENAXHIMI I KONFLIKTEVE TË NDRYSHME

Bio_Eris_Dhamo