Trajnim datë 16.05.2022, ora 11:00-13:00 "Përmirësimi i aftësive komunikuese dhe ndërpersonale në administratën universitare" - UNIVERSITETI I TIRANËS

Trajnim datë 16.05.2022, ora 11:00-13:00 “Përmirësimi i aftësive komunikuese dhe ndërpersonale në administratën universitare”

Universiteti i Tiranës, fton të gjithë të interesuarit të marrin pjesë në trajnimin “Përmirësimi i aftësive komunikuese dhe ndërpersonale në administratën universitare”, i cili do të zhvillohet më datë 16.05.2022 ora 11:00-13:00, me pjesëmarrjen e Prof. Asoc. Dr. Majlinda Keta , lektore në Fakultetin e Shkencave Sociale.

Aktiviteti do të organizohet në Sallën “Aula Magna”, në Godinën “Liria”. 

Në vijim gjeni agjendën e trajnimit dhe biografinë e Prof. Asoc. Dr. Majlinda Keta.

 

Agjenda e trajnimit_UT_16.05.2022

short_bio_Prof. Asoc. Dr. Majlinda_Keta