Trajnimi “How to publish an article in a Scopus journal” datë 06.10.2022 ora 10:00-12:00. – UNIVERSITETI I TIRANËS

Trajnimi “How to publish an article in a Scopus journal” datë 06.10.2022 ora 10:00-12:00.

Qendra Virtuale e Zhvillimit Profesional dhe Trajnimit në UT në bashkëpunim me Elsevier Research Connect 2022, organizon në  datë 6 tetor 2022 ora 10.00,

 trajnimin me temë “ How to publish a scientific research in a Scopus journal”, me pjesëmarrjen e Helena Paczuska, Regional Manager of eBooks on ScienceDirect 

for CEE and Central Asia dhe Katarzyna Patyrak, Research Intelligence Solutions Manager for CEE .  

 

Universiteti i Tiranës, fton personelin akademik të UT-së të marrë pjesë në trajnimin e organizuar.  

Aktiviteti do të organizohet në Sallën Didaktike Konfuci pranë Godinës “Liria”.      

 

Në vijim gjeni abstraktin, agjendën e trajnimit dhe si edhe një biografi e shkurtër të trajnueseve.   

 

Për tu regjistruar si pjesëmarrës mund të klikoni linkun  https://forms.office.com/r/T6hz6sCQKS

 

Elsevier connect program_University of Tirana

 

Bashkengjitur prezantimet e trajnimit te dates 06.10.2022 ne bashkepunim me Elsevier.

Scopus_Albania ver. 2 Albania_SD_Elsevier Research Connect_2022

Albania_SD_Elsevier Research Connect_2022