Vizitë e Rektorit të Universitetit St.Cyril and St.Methodius në Veliko Ternovo, Bullgari, në UT – UNIVERSITETI I TIRANËS

Vizitë e Rektorit të Universitetit St.Cyril and St.Methodius në Veliko Ternovo, Bullgari, në UT

Vizitë e Rektorit të Universitetit St.Cyril and St.Methodius në Veliko Ternovo, Bullgari, në UT
 

Rektori i Universitetit të Tiranës Prof. Dr. Artan Hoxha zhvilloi një takim me homologun e tij Prof. Dimitar Dimitrov – Rektor i Universitetit St.Cyril and St.Methodius në Veliko Ternovo, Bullgari.

 
Gjatë takimit u diskutua për:
•     Forcimin e bashkëpunimit midis dy institucioneve dhe shtimin e numrit të mobiliteteve studentore dhe të personelit;
•     Gjithashtu, duke qenë se të dy institucionet janë anëtare të Rrjetit të Universiteteve të Detit të Zi (BSUN) u diskutua mbi thellemin e bashkëpunimit në kuadër të këtij Rrjeti për projekte dhe inciativa me interes të përbashkët.  
 

Pjesë e takimit ishin edhe Assoc. Prof. Anna Ivanova – zv. Rektor për Marrëdhëniet Ndërkombëtare dhe Assoc. Prof. Vladimir Vladov – Drejtues i zyrës për mobilitetet akademike.