Kategori: Lajmerime

Hapet thirrja për bursa për stafin me kohë të plotë të Universitetit të Tiranës në kuadër të Programit Erasmus +, në Universitetin Eberswalde në Gjermani për semestrin e parë të vitit akademik 2019-2020.

[pdf-embedder url=”https://unitir.edu.al/wp-content/uploads/2019/09/Thirrje_Eberswalde_23.07.2019.pdf”]

Agjencia Kombëtare e Kërkimit Shkencor dhe Inovacionit (AKKSHI), njofton për, “Thirrje e hapur për aplikim projektesh bilaterale kërkimi shkencor me Kosovën”

  Agjencia Kombëtare e Kërkimit Shkencor dhe Inovacionit (AKKSHI), bën me dije se në kuadër të Programit COST, janë publikuar 40 Thirrje të reja COST […]