Uncategorized – Faqe 35 – UNIVERSITETI I TIRANËS

Kategori: Uncategorized

Çmimi E-SCORE (Excellence in Scientific Collections-based Research) dhënë nga CETAF (Consortium of European Taxonomic Facilities).

Çmimi E-SCORE (Excellence in Scientific Collections-based Research) dhënë nga CETAF (Consortium of European Taxonomic Facilities). (Kliko këtu) CETAF (Consortium of European Taxonomic Facilities) është rrjeti […]

Hapet thirrja për bursa për studentët në Universitetin Jan Kochanowski në Kielce, Poloni në kuadër të Programit Erasmus + për semestrin e dytë të vitit akademik 2019-2020.

  Në kuadër të Programit Erasmus + është hapur thirrja për aplikime për bursa për mobilitete për studentët e Universitetit të Tiranës për semestrin e […]

Hapet thirrja për aplikime për studentët e Universitetit të Tiranës në Universitetin e Evora, në Portugali, në kuadër të programit Erasmus +, për semestrin e dytë të vitit akademik 2019-2020.

  Në kuadër të programit Erasmus + është hapur thirrja për aplikime për bursa shkëmbimi për studime për studentët e Universitetit të Tiranës në Universitetin […]

Hapet thirrja për bursa në programin Erasmus + në Universitetin Politeknik të Barit në Itali për semestrin e dytë të vitit akademik 2019-2020.

Universiteti i Tiranës hap thirrjen për aplikime për bursa për mobilitete në Universitetin Politeknik të Barit në Itali, në kuadër të programit Erasmus +, për […]

Hapet thirrja për bursa për trajnim për stafin e Universitetit të Tiranës në kuadër të Programit Erasmus +, në Universitetin Eberswalde në Gjermani për semestrin e dytë të vitit akademik 2019-2020.

Në kuadër të programit Erasmus + është hapur thirrja për aplikime për bursa për mobilitete në Universitetin Eberswalde në Gjermani, për stafin e Universitetit të […]

Ministria Austriake e Arsimit, Shkencës dhe Hulumtimit për vitin akademik 2020-2021 ofronsërish bursa për studentët, të diplomuarit dhe kërkuesit shkencorë.

NJOFTIM Ministria Austriake e Arsimit, Shkencës dhe Hulumtimit për vitin akademik 2020-2021 ofron sërish bursa për studentët, të diplomuarit dhe kërkuesit shkencorë. Për më shumë […]

Urdhëri i Rektorit nr. 23, datë 06.12.2019 “Për rifillimin e procesit mësimor në Universitetin e Tiranës, në datën 10 dhjetor 2019”.

  Urdhër i Brendshëm nr. 23, datë 06.12.2019 “Për rifillimin e procesit mësimor në Universitetin e Tiranës, në datën 10 dhjetor 2019” (Kliko këtu)

Mundësi Internshipi për studentët e UT në kuadër të Interreg-Project BEECH POWER në Universitetin e Eberswalde, Gjermani.

  Mundësi Internshipi për studentët e UT në kuadër të Interreg-Project BEECH POWER në Universitetin e Eberswalde, Gjermani. Për të aplikuar, ndiqni udhëzimet: (Kliko këtu) […]