Thirrjet për Projekte – UNIVERSITETI I TIRANËS

Thirrjet për Projekte

 

THIRRJE PËR PROJEKTE NË PROGRAMIN 2022 “UT-KËRKIM, EKSELENCË DHE INOVACION” (Kliko këtu)

Thirrje për projekte në programin 2021 “UT-Kërkim, Ekselencë dhe Inovacion” (Kliko këtu)

Thirrje për projekte AUF gjatë muajit Janar

Horizon Europe, Misson Cancer – Aksionet e Komisionit Europian për luftën kundër kancer (Kliko këtu)

Agjencia Kombëtare për Kërkimin Shkencor dhe Inovacion (AKKSHI) njofton për Thirrje për shprheje interesi: EIT Food Awareness Event” (Kliko këtu).

Agjencia Kombëtare për Kërkimin Shkencor dhe Inovacion (AKKSHI) njofton për çeljen e raundit të dytë të aplikimeve tekniko- shkencore, mes Shqipërisë dhe Italisë (Kliko këtu)

Thirrje e shpallur nga Komisioni Evropian për pjesëmarrje në Hackathon në datat 24-26 prill 2020 (Kliko këtu)

Agjencia Universitare e Frankofonisë (AUF) njofton hapjen e thirrjes për projekte ndërkombëtare, si pjesë e planit të veçantë COVID-19 (Kliko këtu)

Në kuadër të programit Horizont 2020 “Science with and for Society” kërkohet Partneritet (Kliko këtu)

Çmimi E-SCORE (Excellence in Scientific Collections-based Research) dhënë nga CETAF (Consortium of European Taxonomic Facilities) (Kliko këtu)

Agjenica Kombëtare e Kërkimit Shkencor dhe Inovacionit (AKKSHI), ka informuar se në kuadër të Thirrjes“ Shkenca me dhe për shoqërinë 2020 (Science with and for Society 2020),”të programit Horizon 2020, organizata jofitimprurëse zviceriane Swiss NGO RightsTech Women e fokusuar në avancimin e të drejtave të njeriut, grave dhe vajzave në shkencë, teknologji, inxhinieri dhe matematikë ofron ekspertizën e saj. (Kliko këtu)

Agjencia Kombëtare e Kërkimit Shkencor dhe Inovacionit (AKKSHI), njofton për, “Thirrje e hapur për aplikim projektesh bilaterale kërkimi shkencor me Kosovën” (Kliko këtu)

Agjencia Kombëtare e Kërkimit Shkencor dhe Inovacionit (AKKSHI), bën me dije se në kuadër të Programit Horizon 2020, janë publikuar Programet e Punës 2018-2020. Për vitin 2020 NMBP i është alokuar buxheti prej 825 milionë euro i shpërndarë në 48 tematika. (Kliko këtu)