Sustainable development  of BLUE economies through higher education and innovation in Western Balkan  Countries  BLUEWBC

 
Titulli: “Sustainable development  of BLUE economies through higher education and innovation in Western Balkan  Countries  BLUEWBC”  
Referencë: 609693-EPP-1-2019-1-NO-EPPKA2  
Kohëzgjatja: 15.01.2020 – 14.01.2023    
Programi: ERASMUS+ KA2  

   

BLUEWBC synon të rrisë aftësinë dhe aftësinë e IAL-ve në Inovacion dhe Ndërmarrësi duke synuar konceptin e ekonomisë blu në Mal të Zi dhe Shqipëri përmes mbështetjes së partnerëve nga Lituania, Kroacia dhe Norvegjia. Mbështetja akademike dhe praktike së bashku me krijimin e qendrave të Inovacionit dhe Sipërmarrjes do t’i drejtohen studentëve dhe stafit akademik të IAL-ve, si dhe profesionistëve në sektorët e turizmit detar dhe bregdetar në këto vende.

 

Partneri kryesor:    

  • NORGES TEKNISK-NATURVITENSKAPELIGE UNIVERSITET (NTNU) 

   

Partnerët:    

  • University of Montenegro, (UoM) (Montenegro)
  • University of Vlore (UV) (Albania)
  • University of Tirana (UoT) (Albania)
  • University of Split (UNIST) (Croatia)
  • Vilnius Gedimino Technical University (VGTU), (Lithuania)
  • NTNU Ocean Training (NTNU-OT) (Norway)
  • Chamber of Economy Montenegro (CEM) (Montenegro)
  • General Maritime Directorat, Durres (GMD) (Albania)
  • Innovation and Entrepreneurship Centre Technopolis (IEC) (Montenegro)

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *