Qendër Virtuale e trajnimit dhe zhvillimit profesional – UNIVERSITETI I TIRANËS

Qendër Virtuale e trajnimit dhe zhvillimit profesional

Hapet thirrja për shprehjen e interesit për trajnierë të qendrës virtuale të trajnimit dhe zhvillimit profesional të UT-së. Duke ju falënderuar për bashkëpunimin dhe kontributin tuaj, lutemi të plotësoni formularin në linkun e mëposhtëm: 

https://forms.office.com/r/gdh1gDB7iR