Uncategorized Archives - Page 4 of 30 - UNIVERSITETI I TIRANËS

Kategori: Uncategorized

Hapet thirrja për aplikime për studentët e Universitetit të Tiranës në Universitetin e Urbinos, Itali, në kuadër të Projketit COMMO VI i koordinuar nga UNIMED dhe i financuar nga Programi Erasmus +, për semestrin e parë të vitit akademik 2022-2023.

Në kuadër të Projketit COMMO VI i koordinuar nga UNIMED dhe financuar nga Programi Erasmus + është hapur thirrja për aplikime për bursa për mobilitete […]

Hapet thirrja për aplikime për bursa në kuadër të programit Erasmus+ KA107 në Universitetin e Sipërmarrjes dhe Administrimit në Lublin, Poloni, për stafin akademik me kohë të plotë të Universitetit të Tiranës për trajnim, për të marrë pjesë në “Javën Ndërkombëtare” që ky universitet do të organizojë në datat 13-17 Qershor 2022.

  Në kuadër të programit Erasmus + është hapur thirrja për aplikime për bursa për mobilitete në Universitetin e Sipërmarrjes dhe Administrimit në Lublin, Poloni, […]