Ceremonia e emërimit të drejtuesve të njësive kryesore në Fakultetin e Ekonomisë dhe në Fakultetin e Historisë dhe Filologjisë

 
Sot më datë 27 gusht 2020, Rektori i Universitetit të Tiranës, Prof. Dr. Artan Hoxha zhvilloi ceremoninë e emërimit të drejtuesve të njësive kryesore. Në Fakultetin e Ekonomisë u emërua Prof. Dr. Dhori Kule dhe në Fakultetin e Historisë dhe Filologjisë u emërua Prof. Dr. Sabri Laçi. 
Në ceremoni ishin të pranishëm edhe të gjithë të zgjedhurit për autoritete drejtuese dhe për anëtarë të Senatit Akademik.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *