Ceremonitë e emërimit të drejtuesve të njësive kryesore përkatësisht në Fakultetin e Drejtësisë dhe në Fakuletin e Shkencave Sociale.  

Prof. Dr. Artan Hoxha, Rektori i Universitetit të Tiranës edhe ditën e sotme datë 28.08.2020 vazhdoi me ceremonitë e emërimit të drejtuesve të njësive kryesore përkatësisht në Fakultetin e Drejtësisë dhe në Fakuletin e Shkencave Sociale.  
Në Fakultetin e Drejtësisë u emërua Prof. Dr. Sokol Mëngjesi dhe në Fakultetin e Shkencave Sociale u emërua Prof. Dr. Edmond Rapti.  
Në ceremoni ishin të pranishëm edhe të gjithë të zgjedhurit për autoritete drejtuese dhe për anëtarë të Senatit Akademik.  

 

 

 

 

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *