Certifikimet dhe testet zyrtare të gjuhes frenge: parimet, organizimi, vlerësimi;

 

Titulli: Certifikimet dhe testet zyrtare të gjuhes frenge: parimet, organizimi, vlerësimi

Financues: Agjencia Universitare e Frankofonise (AUF)

Kohëzgjatja: 2019-2020

Institucioni zbatues: Universiteti i Tiranës, Fakulteti i Gjuhëve të Huaja

Objektivi i përgjithshëm i projektit ka si qëllim të mbështesë krijimin e moduleve të formimit ose të formimeve të shkurtra me qëllime profesionale pranë institucioneve të saj anëtare në Evropën Lindore dhe Qëndrore.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *