Faqe 10 – UNIVERSITETI I TIRANËS

Rektori i Universitetit të Tiranës Prof. Dr. Artan Hoxha dhe Rektori i Universitetit “Fan S. Noli” Korçë, Prof. Dr. Dhimitri Bello nënshkruan një marrëveshje bashkëpunimi mes dy universiteteve

  Sot më datë 10.12.2020, Rektori i Universitetit të Tiranës Prof. Dr. Artan Hoxha dhe Rektori i Universitetit “Fan S. Noli” Korçë, Prof. Dr. Dhimitri Bello nënshkruan […]

Stipendium Hungaricum hap thirrjen për aplikim për bursa studimi për studentë të nivelit Bachelor, Master dhe PHD për vitin akademik 2020-2021

Stipendium Hungaricum hap thirrjen për aplikim për bursa studimi për studentë të nivelit Bachelor, Master dhe PHD për vitin akademik 2020-2021.  Stipendium Hungaricum, duke qenë […]

Në kuadër të Progarmit Erasmus Mundus të financuar nga Bashkimi Europian, është hapur thirrja për aplikime për bursa studimi dy vjeçare në nivelin Master mbi Manaxhimi e Pyjeve Mesdhetare dhe Burimeve Natyrore (MEDfOR)

  Në kuadër të Progarmit Erasmus Mundus të financuar nga Bashkimi Europian, është hapur thirrja për aplikime për bursa studimi dy vjeçare në nivelin Master […]

Hapet thirrja për bursa për studentët e Universitetit të Tiranës në Universitetin Silesian të Teknologjisë, Poloni, në kuadër të Programit Erasmus +

Hapet thirrja për bursa për studentët e Universitetit të Tiranës në Universitetin Silesian të Teknologjisë, Poloni, në kuadër të Programit Erasmus +   Në kuadër të […]

Këshilli Britanik hap thirrjet për aplikim për pjesëmarrje online në trajnimet me temë: “Komunikimi Shkencor dhe Angazhimi Publik”

Këshilli Britanik hap thirrjet për aplikim për pjesëmarrje online në trajnimet me temë: “Komunikimi Shkencor dhe Angazhimi Publik” Ky trajnim synon të përmirësojë aftësitë e […]