Blog - Page 3 of 369 - UNIVERSITETI I TIRANËS

Hapet thirrja për bursa në kuadër të programit Erasmus + për stafin me kohë të plotë të Universitetit të Tiranës në Universitetin e Studimeve të Napolit Federico II, Itali, për pjesëmarrje në aktivitetin “International Staff Week”, në datat 14 – 18 Tetor 2024.

Hapet thirrja për bursa në kuadër të programit Erasmus + për stafin me kohë të plotë të Universitetit të Tiranës në Universitetin e Studimeve të […]

Rektori i UT, Prof. Dr. Artan Hoxha, prezantoi platformën “Për një universitet evropian dhe gjithëpërfshirës” me stafin akademik të Institutit të Fizikës Bërthamore të Zbatuar në kuadër të zgjedhjeve universitare.

Rektori i UT, Prof. Dr. Artan Hoxha, prezantoi platformën “Për një universitet evropian dhe gjithëpërfshirës” me stafin akademik të Institutit të Fizikës Bërthamore të Zbatuar […]

Universiteti i Tiranës informohet nga Ambasada e Brazilit se, Grupi Ndërkombëtar i Bashkëpunimit të Universiteteve Braziliane (GCUB) ka hapur edicionin e III të programit të tij tradicional të bursave, në kuadër të Programit Ndërkombëtar të Lëvizshmërisë GCUB-Mob

Universiteti i Tiranës informohet nga Ambasada e Brazilit se, Grupi Ndërkombëtar i Bashkëpunimit të Universiteteve Braziliane (GCUB) ka hapur edicionin e III të programit të […]