Thirrje e shpallur nga Komisioni Evropian për pjesëmarrje në Hackathon në datat 24-26 prill 2020

Komisioni Evropian në bashkëpunim të ngushtë me vendet  anëtare të BE ka shpallur thirrje për pjesëmarrje në “hackathon”  (Pan-European hackathon, EU vs Virus challenge) në datat 24-26 prill 2020,   synon të ndërlidhë investitorët, universitetet dhe partnerë të tjerë për të diskutuar zgjidhje inovative në fusha të ndryshme për problematikat e krijuara nga pandemia e Covid-19.

Informacioni më i detajuar gjenden në faqen e internetit:  https://euvsvirus.org/

Institucionet e arsimit të lartë që synojnë të aplikojnë dhe marrin pjesë në këtë iniciativë, duhet të regjistrohen sa më shpejtë përpara datës 24 prill 2020.

 

 

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *