Trajnim “The interactions between social, environmental and financial sustainability and the development cooperation for peace building in the new international scenario”Datë 28 Qershor 2022, ora 10:30-14:30 - UNIVERSITETI I TIRANËS

Trajnim “The interactions between social, environmental and financial sustainability and the development cooperation for peace building in the new international scenario”Datë 28 Qershor 2022, ora 10:30-14:30

Trajnim “The interactions between social, environmental and financial sustainability and the development cooperation for peace building in the new international scenario” Datë 28 Qershor 2022, ora 10:30-14:30
 

Qendra Virtuale e Zhvillimit Profesional dhe Trajnimit në Universitetin e Tiranës ju fton të merrni pjesë në trajnimin “The interactions between social, environmental and financial sustainability and the development cooperation for peace building in the new international scenario”, datë 28 Qershor 2022, ora 10:30-14:30. Aktiviteti do të zhvillohet në Sallën e Senatit Akademik pranë Rektoratit të UT-së, me pjesëmarrjen e Prof. Marco Missaglia dhe Prof. Maura Clotilde Viezzoli. 

Linku për regjistrim si pjesëmarrës: (Kliko këtu për tu regjistruar

Në vijim gjeni agjendën e seminarit dhe biografitë e Prof. Marco Missaglia dhe Prof. Maura Clotilde Viezzoli

Agjenda Trajnim (Kliko këtu)
Short Bio Marco Missaglia (Kliko këtu)
Short Bio Maura Clotilde Viezzoli (Kliko këtu)