Evente Archives - Page 3 of 23 - UNIVERSITETI I TIRANËS

Kategori: Evente

Takim me Rektorin e Universitetit “L’Orientale” të Napolit, Prof. Roberto Tottoli

Më datë 17 mars 2023, Rektori i Universitetit të Tiranës, Prof. Dr. Artan Hoxha, ka zhvilluar një takim me Rektorin e Universitetit “L’Orientale” të Napolit, Prof. Roberto Tottoli dhe Zv. Rektorin, Prof. Augusto Guarino. Ky takim është zhvilluar në kuadër të bashkëpunimit akademikqë UT ka me […]