Evente – Faqe 7 – UNIVERSITETI I TIRANËS

Kategori: Evente

Rektori i Universitetit të Tiranës Prof. Dr. Mynyr Koni Pret në Takim Ambasadorin e Shtetit të Kuvajtit Shkëlqësia tij Z. Fayez Mishari M. Al-Jassim

TIRANË, 07/09/2016   –   Rektori i Universitetit të Tiranës Prof. Dr. Mynyr Koni priti në një takim në mjediset e Rektoratit Ambasadorin e Shtetit të Kuvajtit, […]

Nënshkrimi i Memorandumit të Mirëkuptimit midis Fondacionit Shqiptaro-Amerikan për Zhvillim, Ministrisë së Arsimit dhe Sportit, Universitetit të Tiranës dhe Universitetit Europian të Tiranës

Ditën e hënë, më datë 6 qershor 2016, ora 11:00, në  Fakultetin e Ekonomisë së Universitetit të Tiranës, u nënshkrua Memorandumi i Mirëkuptimit midis Fondacionit Shqiptaro-Amerikan për Zhvillim, Ministrisë së […]