Evente – Faqe 5 – UNIVERSITETI I TIRANËS

Kategori: Evente

Rektori i UT Prof. Dr. Mynyr Koni dhe Ambasadorja e Greqisë Sh.S.Znj Elenni Sourani diskutojnë mbi rritjen e bashkëpunimit midis UT dhe Universiteteve Greke

Rektori i UT Prof. Dr. Mynyr Koni dhe Ambasadorja e Greqisë Sh.S.Znj Elenni Sourani diskutojnë mbi rritjen e bashkëpunimit midis UT dhe Universiteteve Greke Rektori […]

Nënshkrimi i marrëveshjes së Bashkëpunimit midis Universitetit të Tiranës dhe Qendrës Ndërkombetare për Rrjetin e Astrofizikës Relative (ICRANET).

Në datën 23 Mars 2018, në Sallën e Senatit Akademik të Universitetit të Tiranës u nënshkrua marrëveshja e bashkëpunimit midis Universitetit të Tiranës dhe Qendrës […]

Universiteti i Tiranës rrit Bashkëpunimin me Universitetin “Nënë Tereza” të Shkupit, Rektori i UT Prof. Dr. Mynyr Koni firmos marrëveshjen e bashkëpunimit.

Universiteti i Tiranës rrit Bashkëpunimin me Universitetin “Nënë Tereza” të Shkupit, Rektori i UT Prof. Dr. Mynyr Koni firmos marrëveshjen e bashkëpunimit.   Universiteti i […]

Nënshkrimi i marrëveshjes së Bashkëpunimit midis Autoritetit për Informim mbi Dokumentet e ish Sigurimit të Shtetit dhe Universitetit të Tiranës.

Nënshkrimi i marrëveshjes  së Bashkëpunimit midis Autoritetit për Informim mbi Dokumentet e ish Sigurimit të Shtetit dhe Universitetit të Tiranës. Në datën 8 mars 2018 në sallën […]

Takimi i Rektorit të Universitetit të Tiranës Prof. Dr. Mynyr Koni me Z. Leon Gjokaj, Zv.Ministër i Ministrisë per te Drejtat e Njeriut dhe te Popujve Pakicë dhe Z. Marash Dukaj, Zv.Minister I Ministrisë së Arsimit të Malit të Zi

Më datë 9 Qershor 2017, Rektori i Universitetit të Tiranës, Prof. Dr. Mynyr Koni priti në një takim pune z. Marash Dukaj, zv/Ministër i Ministrisë […]