Evente – Faqe 4 – UNIVERSITETI I TIRANËS

Kategori: Evente

Rektori i Universitetit të Tiranës, Prof. Dr. Mynyr Koni priti në një vizitë zyrtare profesorë nga Universiteti i Studimeve të Torinos

Sot më datë 15 maj 2019, Rektori i Universitetit të Tiranës, Prof. Dr. Mynyr Koni priti në një vizitë zyrtare profesorSot më datë 15 maj […]

Takimi në kuadër të Projektit Erasmus + Jean Monnet për prezantimin e modulit “Shoqëria shqiptare drejt integrimit të plotë në familjen evropiane”

Më datë 27 shkurt 2019 në Fakultetin e Historisë dhe Filologjisë, Universiteti i Tiranës, u mbajt takimi në kuadër të Projektit Erasmus + Jean Monnet […]