Evente – Faqe 6 – UNIVERSITETI I TIRANËS

Kategori: Evente

Nënshkrimi i marrëveshjes së Bashkëpunimit midis Autoritetit për Informim mbi Dokumentet e ish Sigurimit të Shtetit dhe Universitetit të Tiranës.

Nënshkrimi i marrëveshjes  së Bashkëpunimit midis Autoritetit për Informim mbi Dokumentet e ish Sigurimit të Shtetit dhe Universitetit të Tiranës. Në datën 8 mars 2018 në sallën […]

Takimi i Rektorit të Universitetit të Tiranës Prof. Dr. Mynyr Koni me Z. Leon Gjokaj, Zv.Ministër i Ministrisë per te Drejtat e Njeriut dhe te Popujve Pakicë dhe Z. Marash Dukaj, Zv.Minister I Ministrisë së Arsimit të Malit të Zi

Më datë 9 Qershor 2017, Rektori i Universitetit të Tiranës, Prof. Dr. Mynyr Koni priti në një takim pune z. Marash Dukaj, zv/Ministër i Ministrisë […]

Rektori i UT Prof. Dr. Mynyr Koni Takon Sekretarin e Përgjithshëm të Organizatës Sportive të Universiteteve Evropiane z. Matjaz Pecovnik

Roli i sportit në jetën e studentëve të Universitetit të Tiranës është një impuls pozitiv me vlera të shumëfishta. Ky ishte mesazhi që Rektori i […]

Nënshkrimi i marrëveshjes ndërinstitucionale midis Universitetit të Tiranës dhe Universitetit Kombëtar të Studimeve Politike dhe Adiministrimit Publik, Bukuresht

Sot me datë: 17 janar 2017 Rektori i Universitetit të Tiranës Prof. Dr. Mynyr Koni zhvilloi pranë ambienteve të Ambasadës së Rumanisë në Shqipëri një […]

Marrëveshje bashkëpunimi midis Universitetit të Tiranës dhe Zyrës së Komisionerit për të Drejtën e Informimit dhe Mbrojtjen e të Dhënave Personale

Rektori i Universitetit të Tiranës, Prof. Dr. Mynyr Koni dhe Komisioneri për të Drejtën e Informimit dhe Mbrojtjen e të Dhënave Personale, z. Besnik Dervishi […]

Nënshkrimi i memorandumit të bashkëpunimit midis Universitetit të Tiranës dhe Kuvendit të Republikës së Shqipërisë

Universiteti i Tiranës dhe Kuvendi i Republikës së Shqipërisë nënshkruan një memorandum bashkëpunimi ditën e martë, datë 13.12.2016 në orën 11.00 në Sallën e Senatit […]