Blog – Faqe 204 – UNIVERSITETI I TIRANËS

Blog

Takimi i Rektorit të Universitetit të Tiranës Prof. Dr. Mynyr Koni me Z. Leon Gjokaj, Zv.Ministër i Ministrisë per te Drejtat e Njeriut dhe te Popujve Pakicë dhe Z. Marash Dukaj, Zv.Minister I Ministrisë së Arsimit të Malit të Zi

Më datë 9 Qershor 2017, Rektori i Universitetit të Tiranës, Prof. Dr. Mynyr Koni priti në një takim pune z. Marash Dukaj, zv/Ministër i Ministrisë […]