Evente Archives - Page 9 of 24 - UNIVERSITETI I TIRANËS

Kategori: Evente

Vizita e Rektorit të Universitetit të Tiranës Prof. Dr. Mynyr Koni në Kanada, për firmosjen e Magna Charta

  Me ftesë të Presidentit të Observatorit të MagnaCharta, Prof. Sijbolt Noorda, Rektori i Universitetit të Tiranës, Prof. Dr. Mynyr Koni, mori pjesë në konferencën […]

Rektori i Universitetit të Tiranës, Prof. Dr. Mynyr Koni priti në një vizitë zyrtare profesorë nga Universiteti i Studimeve të Torinos

Sot më datë 15 maj 2019, Rektori i Universitetit të Tiranës, Prof. Dr. Mynyr Koni priti në një vizitë zyrtare profesorSot më datë 15 maj […]

Takimi në kuadër të Projektit Erasmus + Jean Monnet për prezantimin e modulit “Shoqëria shqiptare drejt integrimit të plotë në familjen evropiane”

Më datë 27 shkurt 2019 në Fakultetin e Historisë dhe Filologjisë, Universiteti i Tiranës, u mbajt takimi në kuadër të Projektit Erasmus + Jean Monnet […]