Lajmerime Archives - Page 9 of 110 - UNIVERSITETI I TIRANËS

Kategori: Lajmerime

Hapet thirrja për aplikime për bursa për studentët dhe personelin me kohë të plotë të Universitetit të Tiranës, në kuadër të Programit Erasmus +, në Konsorciumin MIND 23, Portulagi (Universiteti i Portos, Universiteti Aveiro, Universiteti Minho dhe Universiteti Trásos-Montes e Alto Douro), për vitin akademik 2024-2025.

Hapet thirrja për aplikime për bursa për studentët dhe personelin me kohë të plotë të Universitetit të Tiranës, në kuadër të Programit Erasmus +, në […]