njoftime – Faqe 8 – UNIVERSITETI I TIRANËS

Kategori: njoftime

Universiteti i Tiranës, nën kujdesin e Rektorit, Prof. Dr. Artan Hoxha, fton personelin akademik të UT së bashku me studentët, të marrin pjesë në seminarin me temë “Tradita apo Zhvillimi: Cila është më e rëndësishme në përcaktimin e sjelljes sociale? Rasti i sjelljes demografike në Shqipëri”

  Universiteti i Tiranës, nën kujdesin e Rektorit, Prof. Dr. Artan Hoxha, fton personelin akademik të UT së bashku me studentët, të marrin pjesë në […]

Hapet thirrja për aplikime për Shkollat Verore në Universitetin Radboud, Holandë, për studentët PhD, kërkues shkencor dhe stafin akademik me kohë të plotë të Universitetit të Tiranës, në kuadër të Programit Erasmus+ KA171.

Hapet thirrja për aplikime për Shkollat Verore në Universitetin Radboud, Holandë, për studentët PhD, kërkues shkencor dhe stafin akademik me kohë të plotë të Universitetit […]