Faqe 183 – UNIVERSITETI I TIRANËS

Hapa konkrete në rritje të bashkëpunimit midis Universitetit të Tiranës dhe universiteteve të Republikës Popullore të Kinës

Rektori i Universitetit të Tiranës Prof. Dr. Mynyr Koni priti në një takim pune Ambasadoren e Republikës Popullore të Kinës në Shqipëri, Sh.S.Znj. Jiang Yu. […]