Blog - Page 290 of 369 - UNIVERSITETI I TIRANËS

Nënshkrimi i Marrëveshjes së Bashkëpunimit midis Universitetit të Tiranës dhe Zyrës Shqiptare të të Drejtës së Autorit

Ditën e enjte, datë 25.06.2015 në orën 11:00 në Sallën e Senatit Akademik të Universitetit te Tiranës, u nënshkrua Memorandumi i Bashkëpunimit midis Universitetit të Tiranës dhe Zyrës Shqiptare për të Drejtën e Autorit.   Universiteti […]