Blog – Faqe 245 – UNIVERSITETI I TIRANËS

Blog

Nënshkrimi i Memorandumit të Mirëkuptimit midis Fondacionit Shqiptaro-Amerikan për Zhvillim, Ministrisë së Arsimit dhe Sportit, Universitetit të Tiranës dhe Universitetit Europian të Tiranës

Ditën e hënë, më datë 6 qershor 2016, ora 11:00, në  Fakultetin e Ekonomisë së Universitetit të Tiranës, u nënshkrua Memorandumi i Mirëkuptimit midis Fondacionit Shqiptaro-Amerikan për Zhvillim, Ministrisë së […]