Uncategorized – Faqe 51 – UNIVERSITETI I TIRANËS

Kategori: Uncategorized

Njoftim për Webinar nga EU4TECH PoC

EU4TECH PoC Webinar for Albania applicants May 29, 2020 at 15:00 CEST View this email in your browser  <https://mailchi.mp/6bd013cd0186/eu4tech-poc-wb-call-for-applications-kick-off-webinar-4909178?e=170cb9769b> [https://mcusercontent.com/6ab599381321b925e474dc5a1/images/62ac328f-5df3-4c42-9761-236387bd05b9.jpg] EU4TECH PoC Webinar for Albania […]

Urdhër i Ministrit të Arsimit Znj. Besa Shahini Nr. 108 datë 08.05.2020 “Për shtyrjen e datës së zgjedhjeve për autoritetet dhe organet drejtuese në Institucionet Publike të Arsimit të Lartë për shak të gjendjes së fatkeqësisë natyrore të shkaktur nga pandemia e Covid -19.

Hapet thirrja për bursa në Programin Erasmus + në Universitetin Silesia në Katovicë, Poloni, për semestrin e parë të vitit akademik 2020-2021.

Hapet thirrja për bursa në Programin Erasmus + në Universitetin Silesia në Katovicë, Poloni, për semestrin e parë të vitit akademik 2020-2021. (Kliko këtu) Universiteti […]